Дома > Вести > Вести од индустријата

Водич за поставки за гравирање на ласерски влакна за супериорни резултати

2024-07-31

Важно е да се разберат поставките за маркери со фибер ласерски за да се постигне прецизност, ефикасност и компатибилност при гравирање и обележување на материјалите. Квалитетот, усогласеноста и продуктивноста се потпираат на правилното поставување за ласерите да работат добро со материјалите. Граверот може да работи на различни работи како електронски делови и парчиња автомобил. Ова помага да се заштедат ресурси и се гарантира дека се почитуваат безбедносните правила.

Совладајте ги овие поставки за да ги максимизирате капацитетите и придобивките од технологијата за ласерски влакна во современите индустриски процедури. Ајде да разговараме како да ја поставите машината за обележување со фибер ласер за најдобри резултати.

Jinan Luyue CNC Equipment Co Ltd, со 15-годишно искуство во производство, истражување и развој и продажба на машини за обележување,  регрутира регионални партнери во Северна Америка, Јужна Америка, Европа, Југоисточна Азија и други региони.

X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept